Tidak berperikemanusian sungguh !

Assalamualaikum gais . Harini Shai dapat period pain . Adudu , golek golek jele keje nya harini . Kakak sedara nak datang , katanya ajiq *her son* nak main pistol dengan paksu amin . Nahhh , paksu amin bru beli pistol , tembak menembak ler deme harini , and very sure , shai pun kena tembak jugak nanti . So duduk diam diam dlm bilik yee , hikhik :face5:



Hari tu dekat sekolah teacher Suma tunjuk video pasal kekejaman terhadap binatang . Nak tengok ? nah nah .


Kalau rasa tiada kekuatan nak tengok *ecehhh* sila jangan tengok , sangat sangat kasihan :face22:   Dah laa baru belajar IHSAN TERHADAP BINATANG :face41:


Cer bayangkan , binatang tu tengah hidup lagi , pi tarik kulit dia . eeeee , ngiluuu :face13:

Serius orang yang buat benda alah nie , tak berperikemanusiaan . Kalau Shai jumpa , Shai pulak tarik kulit diorang hidup hidup . Eh , kita pulak yang kejam nanti kan :face25:

So , berdoa jelah supaya benda benda di diberhentikan . kesian woo .

2 comments:

  1. manusia ni lebih pada binatang da. :(

    ReplyDelete
  2. Yes , tapi binatang pun tak macam tu kann :')

    ReplyDelete